Pedagogisk verksamhet

Born Creative utbildar…

Du kan anlita mig som instruktör i HLR- och D-HLR (defibrillering och hjärt-lungräddning) och som lärare.
Jag åtar mig även uppdrag som inspiratör och föreläsare. Stoff och fokus avgörs då i samråd med uppdragsgivare och anpassas efter målgrupp. Fram till idag har etik & bemötande, kommunikation & ledarskap, perspektiv & livsstilsförändring samt anhörigvård & sorgearbete varit sånt som folk velat ta del av mina erfarenheter kring. Inspirationstillfällen kring “fotografering, fotoredigering och utställning med enkla medel” har också varit efterfrågat.

…leder, samordnar…

Jag finns tillgänglig som handledare och kan anlitas som som samordnare och ledare för olika projekt; kurser, aktiviteter, event och läger.

…skapar, formulerar och uppdaterar.

Jag tar uppdrag som textförfattare i olika sammanhang och agerar bollplank gällande form och innehåll när du ska hålla tal eller producera en text (exempelvis brev, CV, presentationer, låttexter och dylikt). Jag hjälper dig också skapa eller uppdatera din sida på Facebook och Instagram med bild och text.

Sara är lösningsfokuserad från start till mål. Hon har en förmåga att se till varje individ och visar i handling att det alltid finns ett sätt. Hon är ödmjuk inför andras lösningar och har förmågan att leda utan att själv stå i centrum. Att bry sig om varje människa och anpassa mål och metod utifrån vad personen klarar av är hennes signum. Sen är det fantastiskt roligt att arbeta med Sara också. Hon bjuder på sig själv och lyckas alltid få in musik, rörelse och skratt i utbildningarna.

Jenny Eknor

Verksamhetsutvecklare, Studiefrämjandet

Foton i bildbanken

KONTAKT

Born, Bondborns Gård 328

713 93 Nora

Tel: 072-577 02 55

sara@borncreative.se

I am what I do!