Hälsofrämjande verksamhet

Born Creative coachar…

Jag stöttar dig i att formulera och jobba mot ditt mål. Jag funkar som bollplank när du vill anta en ny utmaning och som stöd vid livsstilsförändringar. Jag hjälper dig hitta det som motiverar dig.

… kompistränar…

Jag erbjuder sällskap om du vill ha en träningskompis tills du kommit igång med din egen träning. Jag hjälper dig hitta en träningsform som passar dig. Här kan hunden Stabbe kopplas vid behov eller önskemål; för sällskap, stöd, inspiration och motivation.

… och masserar.

Jag erbjuder klassisk massage i avslappningssyfte och för att förebygga skador. Om du har svårt att komma till min lokal i Nora så tar jag med massagebänken till den plats som passar dig.

Jag är ansluten till ActiWay så om du har friskvårdspeng där kan du använda den hos mig.

Sara är en person med en unik förmåga att se människor. Hon förmedlar ett lugn och gör så att de hon coachar hittar sina egna styrkor och resurser. Helt utan pekpinnar och krav, lockar hon fram det kreativa och använder sig av alla sina härliga förmågor, inklusive en stor portion värme och lekfullhet.
Jag har så många gånger imponerats av Saras driv och hennes kloka och ärliga sätt och känner mig otroligt stolt att få ha henne som en av coacherna i ett projekt jag drivit sedan flera år. Det är med varm hand och en trygg känsla jag lämnar över klienter till henne och vet att de tillsammans kommer att hitta vägen fram till ett rikare liv för adepten och ha kul längs vägens gång.

Maria Zetterlund Gustafsson

Distriktsläkare/VD, Medicin & Mirakel

Foton i bildbanken

KONTAKT

Born, Bondborns Gård 328

713 93 Nora

Tel: 072-577 02 55

sara@borncreative.se

I am what I do!