Artistisk / Estetisk verksamhet

 

Born Creative fotograferar…

Jag fångar ögonblick att spara i “Minnesbanken”. Jag strävar efter att ta bilder som förmedlar mycket känsla. Bilder som tas i stunden – då ingen poserar, utan motivet bara gör eller är. Det som ska förevigas kan vara vardag eller fest, event eller platser, människor eller djur.

…och erbjuder en stor bildbank.

Mer än 10.000 egna bilder finns att tillgå. Om du har ett budskap att förmedla, så kan jag föreslå en bild som matchar. Om du vill ha fotoförstoringar som pryder arbetsplatsen eller hemmet kan jag leverera det med olika teman, färgskalor och ramar.

 

Sara Bornedal har en unik känsla för bilder som berör. Hennes sätt att skildra naturen gör att man vill packa väskan, åka dit och "bara vara". Hon har förmågan att läsa av vad jag som kund vill ha, är innovativ och levererar proffsighet rakt igenom.

Susanne Wihlborg

VD, Produktiv Hälsa Sverige AB

Sara lyckades i sina bilder  av föreställningen "Man kan dansa" fånga rörelsen men framförallt essensen av det vi ville förmedla; närhet, ömhet, kärlek, längtan och glädje!

Ivve Martinez

Danspedagog och koreograf

 

Born Creative sjunger…

Jag sjunger exempelvis vid demoinspelningar och som back-up-vokalist vid uppträdanden. Jag medverkar också som solist vid konserter, familjehögtider och minnesstunder.

… och leder kör.

Körledarskap är något jag sysslar med regelbundet. Det kan gälla traditionellt körledarskap eller körsång som hälsofrämjande personalaktivitet på jobbet.

Jag är ansluten till ActiWay för dig som har friskvårdspeng att utnyttja där.

Sara har en lun og vakker stemme som passer til mange sjangere, hennes stemme er unik og har et eget særpreg som aldri blir kjedelig.
Sara er også veldig flink til å legge stemmer og har en utstråling og seriøsitet og gjør henne veldig lett og samarbeide med på scene og i studio.

Bjørn Erik Støa

Låtskrivare och producent

Att få känna den energin och glädjen som Sara förmedlar som körledare är helt otroligt. Hon sitter på en otrolig förmåga att få oss körsångare att prestera vårt allra bästa utan att känna press. Hennes musikalitet är suverän! Jag är så glad över att få ha henne som körledare!

Madeleine Granlind

Körsångare, Hallstahammar

Foton i bildbanken

KONTAKT

Born, Bondborns Gård 328

713 93 Nora

Tel: 072-577 02 55

sara@borncreative.se

I am what I do!